📷 Kelly Alexandre

bands

Jazzduo Olive Green

OLIVE GREEN is het nieuwste project van bassist Lars Hoogland en pianiste Elbrich van Stralen. Na jaren speelervaring in andere formaties, slaan Lars en Elbrich nu de handen ineen en vormen een fris jazzduo. Samen spelen ze intieme akoestische jazz muziek en verzorgen daarmee een ontspannen sfeer, perfect voor diners, borrels en bruiloften!

Meer Info

Bebop Poetry

Wanneer spoken word artiest Kenny Gomes zich verrijkt met Martijn van Ditshuizen's jazzquartet, ontstaat er iets magisch. Compositie en improvisatie voegen zich naadloos samen terwijl het publiek wordt meegenomen op een fascinerende reis.

Meer Info

Lars Hoogland Trio

Gedreven door hun liefde voor post-bop, speelt het Lars Hoogland Trio verse arrangementen van hun favoriete nummers, samen met eigen composities. Het trio bestaat uit Luuk Withagen op drums, Lars Hoogland op bas, en Elbrich van Stralen op piano.

Meer Info

Jazzduo Salted Butter

Boter is de basis van iedere goede boterham, maar er is op zich weinig smaak aan. Het is net als de Jazzstandard, je moet er een beetje zout aan toevoegen om het interessant te maken. Jazzduo Salted Butter neemt de Jazzstandard met een korreltje zout voor een smaakvol en innoverend optreden.

Meer Info

Hoogland Quartet

Hoogland Quartet is een jazzquartet bestaande uit een zangeres, pianist, contrabassist en drummer en is dé passende muzikale omlijsting voor uw evenement, of dat nou een borrel, feest of een bruiloft is! Het quartet schakelt moeiteloos van stijlvolle achtergrondmuziek naar swingende dansmuziek en past zich altijd zo goed mogelijk aan uw wensen.

Meer Info

ANDERE PROJECTEN

Van Stralen Quintet

Het Van Stralen Quintet bestaat uit vijf ervaren en gedreven jazzmuzikanten. Ze spelen bekende en minder bekende werken van befaamde jazzhelden als Herbie Hancock en Miles Davis. Zowel voor feestjes als voor concerten, diners en festivals is het quintet erg geschikt en kan het zich makkelijk aanpassen. Met jazzy klanken zullen ze van elke gelegenheid (achtergrond óf voorgrond) voor een gezellige sfeer zorgen!

Artoise Big Band

Artoise Big Band is a modern big band, incorporating both jazz, funk, soul and pop music in their performances. The band was formed during Lars' studies at Codarts, conservatory of Rotterdam.

Yiska and the Jazzketeers

5 Jazzliefhebbers. 4 Jazzketeers. 1 Yiska. Dat zijn de ingrediënten voor deze muzikale reis door de tijdperken van de vocale jazz. Of je nou op zoek bent naar energieke swing om een feest te bouwen, of juist tot rust wil komen onder het genot van een heerlijke ballad, Yiska & the Jazzketeers is altijd een goede keus! De muzikanten zijn ervaren in verschillende genres, waardoor het altijd een onvergetelijke ervaring wordt, of dit nou swing, bossa of vocalese is.

Kris Ransijn Trio

Kris Ransijn Trio bestaat uit drie jonge en gedreven muzikanten. Ze spelen verrassende en frisse composities, gebaseerd op ervaringen, gevoelens en muziekstijl van over de hele wereld.

Between the Lines

Waan jezelf in de straten van New Orleans, middenin een van de second lines. Voel de groove en feest tot diep in de nacht mee met Between the Lines.

Blazers Collectief West

Het Blazers Collectief WEST is opgericht voor het nieuwjaarsconcert Knallend Westland 2016. Oprichter Erik-Jan de With gaf het project toen nog de naam Westland Blazers Collectief mee. Het collectief bleek een gouden combinatie te zijn.